lørdag 24. april 2010


Da var andre utstilling for Kaiak sin del unnagjort. Synes det var noe helt annet å stille ut ute enn å være inne, mye kosligere. Mange trivelige hunder og hundeeiere. Det gikk bedre i ringen denne gangen så det er bare å stå på å jobbe videre :-) Her er kritikken til Kaiak: Fin str. fin type, behøver mer selvtilit i ringen. Meget pent hode, utrykk, bra bitt, fine ører. Tilstr hals, vinkl. Bra pels, farge fin benstilling. Beveger seg bra. Resultat: kval 1.  konk 2.  HP  Så vi er kjempefornøyde :-) Sønnen min tok noen bilder.
Mariann er ute og lufter hundene før de skal i ringen.
Her er de vi tre hanner i ringen.
Forrige gang vi var på utstilling gikk ikke Kaiak fint, så vi har øva mye og det har gitt resultater. Gøy!

Fram og tilbake....

Her var den skjønne valpen som satt vedsiden av oss :-)                          Kaiak sliten og fornøyd etter en fin dag med mange inntrykk.

6 kommentarer:

 1. Kjempe koselig å treffe dere igjen!! Kaiak har jo bare blitt kjempe flott!!
  Håper vi treffes igjen seinere!!
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ett flott resultat!
  Nå husker jeg at jeg så dere, men tror ikke jeg fikk summa meg til å hilse på dere.. Håper vi får en ny mulighet!
  Det er alltid så trivelig på disse utstillingene til NLK :o)

  SvarSlett
 3. Utstillingen på Kongsberg er kjempekoselig synes jeg, de andre NLK utstillingene også forresten. Fikk ikke gjort noe mer enn å hilse på dere i går, håper vi får tatt det igjen i løpet av "sesongen". Kaiak er flott, og det er så moro når du skriver at treningen dere har gjort har gitt resultater (det motiverer liksom oss litt også:o)

  SvarSlett
 4. Det er så mange og hilse på, men nå begynner jeg hvertfall å kjenne igjen en del av de som er på bloggen.Og det kan jo være litt kjekt :-p
  Håper å få treffe dere igjen snart.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med flott resultat! HP er gøy! Og så er det innmari moro når trenjngen gir resultater! Kanskje vi gjenkjenner hverandre på neste utstilling? Det er så mange å holde rede på, så vi får ta det litt etter litt!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med så gode resultater på utstillingen! :) Jeg har bare vært på en NLK utstilling (på Biri i fjor høst) og det var veldig koselig! :) Synd at de er så langt unna oss (vi bor i Stavanger), for da er det ikke så ofte vi kan bli med... :)

  SvarSlett