lørdag 26. juni 2010

Endelig sommer!

Ja nå er endelig sommeren her og bare 14 dager til ferien starter. Er litt i feriemodus om dagen kan du si. Men det har en vel lov til å være på denne tida. Godt att en travel tid er forbi. Så da må en nyte dagene. Vi tok en tur på Tinnsjøen i finværet og Kaiak fikk være med og gjett om han kosa seg. Kjøre båt er helt topp. Men har er ingen badenymfe så han gikk ikke lengere ut enn til magen. Kanskje ikke så rart med bare 12 gr. i vannet. Synes det var i kaldeste laget selv.

Her er vi på vei til Sandviken for å sole oss og grille.
Stranda ved Sandviken, rett og slett ett paradis. Og Tinnsjøen er så rein og fin.

Her lurer dem meg uti vannet for å hente en pinne, men jeg liker det ikke. Brrr så kaldt...

Jeg fandt meg en plass i skyggen, der var det deilig å ligge. Full oversikt over flokken min. En stokk å hvile hodet på å.

Åsså er det så stas når noen kommer å vil kose med meg litt. Da er det rett på rygg, jeg elsker å bli klødd på magen.

Her står jeg og speider, er litt fristende og hoppe uti, men det har jeg gjort en gang før og det var ikke spesielt behagelig.
Livet er herlig dere. Henge med haka over ripa og bare la tankene fly.
Ønsker dere alle en kjempefin sommer ;-)

3 kommentarer:

  1. Herlige bilder! :-)
    God sommer til dere også! :-)

    SvarSlett
  2. Det så ut som en koselig tur! Og bildene var kjempefine! :D Mye av det Kaiak forteller, er Dixie veldig lik på! Hun går for eksempel ikke langt uti vannet (og i hvert fall ikke lenge), hun trivs veldig godt i skyggen (og spesielt hvis hun får ha hodet oppå noe) og hun også eeelsker å bli klødd på magen! :D Så kanskje dette er litt lapphundting!? ;D
    Ha en fin sommer dere også! :D

    SvarSlett
  3. Så fine bilder! Kaiak er en nydelig gutt!

    SvarSlett