søndag 26. februar 2012

Vår fornemmelse.

Det er ikke lenge snøen får bli i dette været. Kan godt holde seg til over påske, men da kan den forsvinne.
Kaiak poserer.

Kiva nyter solen.

Over til ukens store begivenhet. Kaiak fikk i går besøk av en veldig fin Oslofrøken, dette er hans andre parring så han er jo ikke akkurat erfaren. Og det var ikke frøkna ved navn Kiva heller, dette blir hennes første kull.

Ett fint par. 

Kaiak var litt vel gentlemann denne gangen, for hver gang han var på vei inn så sa ho ifra med litt skrik att dette var vondt og da hoppet han av igjen og det blir det jo ikke valper av. Så vi prøvde vel og lenge, men ikke noe helt bra resultat. Familien til Kiva ble med inn på en kaffikopp og litt hundeprat, før vi skulle prøve igjen. Men resultatet ble ikke det helt store. Så vi kom frem til att Kiva måtte sove over til neste dag, bli litt bedre kjent og prøve litt mer. Det var snill jente å ha i hus ikke en lyd kom det fra ho hele natta, veloppdragen og god på alle vis.
Så blei det Søndag og vi måtte prøve lykka igjen og endelig klaffet det. Kaiak måtte bare bli litt mere mann og stakkars Kiva skreik, men det gikk over med litt klapp og kos. Så stod de i 5 min. før de slapp hverandre. Så da er det bare å håpe alt går som det skal. Folka til Kiva har vært å tatt blodprøve av ho på forhånd så de visst att løpetiden var på topp, så da er det bare å vente.

Her er foresten ett bilde av Kaiak sin sønn 5 uker gammel :-)


Og her er Kaiak ca. 5 uker :-)



Nå nærmer det seg Kongsbergutstillingen og vi har meldt oss på. Gleder oss til å treffe mange av dere der :-)

5 kommentarer:

  1. Far og sønn var jammen like :-)

    Spennende å se resultatet av denne parringen ;-)

    SvarSlett
  2. Åh, for en fin lapphund! Og spennende at han får bli far - sønnen han har nå var veldig lik sin far (og innmari søt (: )

    Mvh Ellen (:

    SvarSlett
  3. Lykke til, får håpe den satt ;-)
    Er sønnen til Kaiak fem uker nå?

    Blir fint å se dere på Kongsberg igjen! Tenk om det går like bra som ifjor, og enda flere tispehjerter smelter for storsjarmøren fra Hovin :)

    SvarSlett
  4. Syns dem har sine likhetstrekk, så blir morro å se hvordan han blir som voksen. Sønnen er 5 uker nå, Nøve. Jeg har ingen forhåpninger om att det skal gå den veien i år. Har vært litt lite trening i det siste. Men koselig blir det :o)

    SvarSlett
  5. Fine Kaiak, som er lik en gentleman:)

    Blir spennende å se om det blir valper av parringen, flott tispe var det også!

    Blir hyggelig å se dere på Kongsberg:)

    SvarSlett