onsdag 29. august 2012

OPPDATERING


 Nå er høsten her det merkes etter en tur i skogen i dag. Lauva skifter farge, lufta er friskere, gradestokken viser bare + 4. Mørket kommer snikende, men Kaiak er bare glad. Han liker det litt kaldere og jeg trives med stearinlys og mørke kvelder.
Men om tre uker drar jeg til varmere strøk, det skal bli deilig. Kaiak skal være hos foreldra mine, han trives best hjemme så jeg håper ikke savnet blir for stort for han ;o)


Noen Bilder fra dagens tur, her er vi på brann med utsikt over Fosso og sandvann.


Kaiak hører hunder bjeffe nedi dalen.



Da er det bedre å komme seg oppå stein for bedre oversikt.


Masse sopp, men ingen kantarell å se. 

Så en liten oppdatering fra Biri. Det var vår første tur og reisa var lang, men absolutt vært det. Vi reiste Fredagsmorgen og brukte 5 timer på kjøreturen med pauser. Fine veier så null problem å kjøre. Vi hadde leid hytte på Biristrand camping, vi fikk ikke den hytta vi hadde bestilt, men greit nok.
 Han som eide plassen virket litt kjent og det gikk opp for meg etterhvert att han hadde jo vært med i jakten på kjærligheten ;o) 
Lørdagen var det klart for utstilling og vi var som vanlig ute i god tid. Mange hunder skulle i ringen og i åpen klasse hannhund var hele 13 stk. Der var det mye knuffing, men jeg synes gutten min var superflink. Mange fine hunder var med, skikkelig imponert av Christian som hadde med seg 16 stk! Og noen av de var skikkelig nusselige ;o)







Kritikken til Kaiak:
Meget bra type. I den laveste enden. Bra hode, korr. bitt og ører. Meget bra hals og rygg. Velans. hale, tilst. kropp Ok vinkl. Bev. lett med tilst. steg Ganske stabil. Bra pels, temp ok
Kval E Konk 4
Superfornøyd var vi, forbedring fra sist nå var han ikke for tjukk og ikke svai i ryggen :o)


Var med i oppdretterklasse med mallalasses kennel og der blei det HP.



Skulle gjerne vært på utstillingen lenger, men med to utålmodige barn drog vi tilbake til hytta. Der grilla og kosa vi oss langs Mjøsas bredder. Søndagen var det bare å ta fatt på veien hjem. 
Det var litt fra oss, til Lørdagen for Kaiak Jentebesøk. Kiva kommer å skal bo hos oss en hel uke, det blir stor stas. Jenta har løpetid rett rundt hjørnet så da spørs det om det blir noe eventyr på de to......


Ha en fin høst!

(Datoen på bildene stemmer fortsatt ikke.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar