lørdag 12. desember 2009

Ikke så stort som skjer her om dagen. Har vært en mild periode med litt regn. Og nå har Kaiak fått det for seg att det er godt å være inne når det regner. Så om morran når han skal ut kikker han, er det stygt vær snur`n og går inn igjen. Noen ganger må jeg dytte han ut hehe

Men en ettermiddag hadde ungene lyst til og gå en tur på ski og da var han ikke vanskelig å be. Kjempemorro og bite i ski og staver noe ungene ikke likte. Så da var det frem med godbiter og rose når han ikke gjorde det. Han forstod fort at sånn ikke var lov.

Kastet noen gobiter rundt omkring i snøen også. Her er han i full gang med å snuse seg frem til en .

Kjempestas å være på tur.

Og her går det unna i bakken. Ski og staver får være i fred. Håper det fortsetter ;-)

5 kommentarer:

 1. Åh så heldig dere er som har så pass mye snø! Hewr er det bart igjen! Det er meldt snø til uka så det håper jeg stemmer!
  Flotte bilder av Kaiak! Så flink han er som bare går v siden av de som står på ski. Veldig fint det bilde der han snuser etter godbit!
  Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 2. Heldige er dere som har en hund som ikke liker regnvær, her sier Milli at tur skal gås om det regner "bortover"....:o)

  Det MÅ jo være fristende da, å bite i alle de lange pinnene som menneskene hans attpåtil har festet til seg. Så flinke dere er som gir ham godbiter for å la være.

  Heldige er dere også som har litt snø...

  Ha en fortsatt fin helg:o)

  SvarSlett
 3. Godt vi har litt snø igjen og nå er det meldt kaldere så da får vi nok beholden også. Håper dere også får snø til jul, det gjør lissom litt av stemningen :-) Godbiter er veldig kjekke og kan brukes til mye.
  Ha en fortsatt fin helg dere og!

  SvarSlett
 4. Dere er veeeldig heldige som har snø! Her (i Stavanger) har det ikke snødd noen ting ennå... men de melder veldig kaldt vær og kanskje litt snø framover, så håper det kommer til jul! :D

  Lurt å gi Kaiak godbiter når han ikke biter på ski og staver! :)

  SvarSlett
 5. Skitur er midt i blinken for lapphunder:-)

  SvarSlett