tirsdag 1. desember 2009

I dag har det vært deilig vær, sol og 5 minus. Her er utsikten fra stuevinduet våres. Er nok ikke så værst vinterføre på Ble nå : ) Jeg har fått en skade i kneet så blir dessverre ikke så lange gåturer med Kaiak. Men prøver og være ute med han så godt jeg kan så han får brukt seg litt.

På denne tida av året har vi ikke sola så lenge så vi må passe på å ut når den skinner. Kaiak elsker å base i snøen. Er stadig noen rådyr her også som vekker oppmerksomheten hans.

Kjempedeilig med snø, det blir så lyst og trivelig : )

Her er pusen min. Han heter Anton og er ikke særlig god venn med Kaiak. Så lenge det går etter Anton sine premisser er det greit. Men Kaiak har fått seg noen klor over nesa. Og det er fryktelig skummelt synes han.

Ønsker alle 2 og 4 beinte bloggere en fin adventstid. Tenn lys og kos dere.

Varm klem fra Kaiak og Anton.

8 kommentarer:

 1. FOR en UTSIKT! Du får sikkert veldig lyst til å gå mange og lange turer, spesielt nå som du ikke kan... God bedring!!!
  Bra at Kaiak kan kose seg ute i det fri :o)

  SvarSlett
 2. Takk for det :-) Håper beinet blir fort bra ja. Så vi kan nyte vinteren.

  SvarSlett
 3. Ja vi er heldige som har vinteren:-)

  Ikke rart om han er litt interessert i rådyr og slikt. Søstra hans bor i Trondheim og er godkjent ettersøkshund:-)

  http://www.123hjemmeside.no/kvaalsfeltet/24784440

  SvarSlett
 4. Han er veldig interesert i både rådyr og elg. I går når han skulle ut å tisse for kvelden. Fikk han snusen av 4 rådyr i nabo hagen. Totalt øreløs forsvant han, full los oppover i åsen. Kom tilbake etter 10 min. da heldigvis. Men har hatt noen sånne turer i det siste....

  SvarSlett
 5. Håper du blir fort bra igjen i kneet! Kaiak skal jo bare passe på det som er sitt og da er det best å jage det vekk selv om de er i naboens hage! Godt at han ikke fager de så langt da. God bedring til deg!! Kjempe vakkre bilder du har tatt!!
  Ha en fin uke videre!!

  SvarSlett
 6. Kan det være typisk lapphund,tro? De jager unna de dyra som ikke hører til rundt seg, det virker som om de gir opp jakten ganske fort. Det er lov å håpe at jaktinnstinktet ikke er så stort iallefall...

  SvarSlett
 7. Takk for det. Ja, han sier klart fra visst det kommer noe/noen ukjente inn på hans område.
  Fin uke til dere også.

  SvarSlett
 8. Han er heldigvis ikke så lenge borte i gangen. Kommer alltid tilbake. Så da er det vel kanskje ganske vanlig? :-) Får tro jaktinnstinktet ligger godt gjemt.

  SvarSlett