lørdag 4. september 2010

LITT DIVERSE

Nå er sommeren over og høsten står for tur. Har jo sin sjarm det også.
Vi hadde jo med oss Kaiak på ferie i campingvogn for første gang. På Norjø camping en kjempe fin plass. Og det gikk over all forventning, han fikk ikke være i fred for alle skulle bort å klappe på han. En dag kom en dame fra Lunde som jeg ikke vet hva heter, men ho hadde med seg en Finsk lapphund dame på 9 år. Ho kom fra Sandefjord . Så Kaiak fikk leika å synes det var helt topp med besøk selv om det var ho som var sjefen ;-)
Han har ikke leika så mye med sin egen rase før, så jeg såg det var en helt annen lek nå eller med Scæferen han leiker med til vanlig.

Ellers så har vi fått tre hester til naboer og det er koselig det, men Kaiak kan ikke gå løs lengere...Han er ekstremt interesert og ikke spesielt redd så den sjansen tar jeg ikke. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal lære han å ikke reise bort dit. Så derfor tok vi en tur på hytta fra i går til i dag. Og gjett om det var stas, han liker seg utrulig godt der og det synes lang vei. Her går han fritt overalt.


Her koser jeg meg.


Her gikk det litt fort, så gøy.


Mmm, koser meg i sola.


Sitter jeg bra nå?


Pelsen min har falmet i sommer.


Litt ujavn i pelsen etter all røytingen.

HA EN FORTSATT FIN HELG FOLKENS :-)

6 kommentarer:

 1. Så dumt at kaiaq ikke kan gå løs hjemme lengre da..Hester er ikke å spøke med... mine to dinglet litt for nærme et strømgjerde i nærheten av hester en gang, og de fikk støt..Og gjett om de er livredde for hester nå?? Holder seg laaaangt unna..De trodde visst det var hestene som ga de støt!
  Kaiaq er virkelig en kjekkas der han poserer! hehe..falmet ja..det er Mira også!

  SvarSlett
 2. Gjerdet er uten strøm ellers var jeg inne på tanken att ett lite støt ville hjelpe..Dine fikk seg en lærepenge de da :-)

  SvarSlett
 3. Hester pleier ikke være så redd hunder heller ;-) Har du tatt han med bort i bånd? Ofte kommer hesten bort, eller så kan du lokke dem bort med brød. La de hilse...

  Mine hunder går fint med hester, de er ikke redde, men har respekt ;-) Men de tror den farigeste enden er fremme da, dummingene :-P

  SvarSlett
 4. Tok han med bort i bånd. Hestene var ikke redde bare bøyde seg ned og ville hilse, Kaiak var nesten borti nesa deres. Men så blei han helt vill og ni bjeffet på dem. Er ikke sikkert han hadde turt å gå inn til dem, jeg vet ikke??? I dag hadde jeg han litt løs og det gikk bra, er ikke sikkert det blir så interesant når han blir vant til dem. Håper jeg :-D

  SvarSlett
 5. Kan hende bjeffingen kom fordi han synes det var litt skummelt ;-)Det går seg nok til etterhvert som han venner seg til hestene ;-)

  SvarSlett
 6. Hvis han kan rusle rundt og venne seg til hestene, er jo det det aller beste. Gi ham tillit! Og du verden for en vakker gutt!

  SvarSlett