søndag 14. november 2010

Utstilling på Kongsberg

Da var den utstillingen over også. Vi fikk hilsa på noen av dere da hvertfall :-) Ellers synes jeg Kaiak var ganske ukonsentrert i dag så jeg gruet meg litt for hvordan det skulle gå i ringen. Han var mere interesert i alle luktene på gulvet enn godbiten jeg hadde i handa. Jeg prøvde mye forskjellig, men ingenting som fristet han. Men resultatet ble jo bra alikevel.
Ikke lett å skjønne hva de har skrevet ned på kritikken, men jeg prøver:

Utm.type fin balanse, på den nedre grense i stpr. veltrent. Hode, fine proposjoner, utrykk, god hals, velkroppert, fin haleføring, mg god benst. god vinklet frem, og bak. mg pelskvalitet, mg bev.
1. kval.  1. konk.

Er det noen som kan si meg hva stpr. betyr?  har de skrevet feil at det er str. det skal stå? Han er jo liten.
Vi er kjempe fornøyde og dette gir guts til å bli flinkere til å trene :-)
Fotografen svikta i dag var ikke helt stø på handa.

En fin uke til alle :-)

7 kommentarer:

 1. Ja, tror det skal være størrelsen. Denne dommeren var opptatt av at hundene skulle være i god form, og ikke være tykke ;-)

  Jeg ser dere har fått mer teken på utstilling nå, jeg synes dere gikk ganske bra i ringen ;-)
  Grattis med å vinne åpen klasse :-)

  SvarSlett
 2. Grattis igjen!! Kjempe koselig å hilse på dere!! Syns Kaiak er veldig flott jeg da!! Syns ikke han er liten!! Akkurat passe!!

  Ha en flott uke!!

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Kaiak ser kjempeflott ut :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med godt resultat på utstillinga. Visst gir det mersmak når det går fint!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ett bra resultat!
  Jeg 'stilte opp' uten hund, og trodde jeg skulle følge med på det som skjedde både i og utenfor ringen, men slik blir det aldri :/ Moro på utstilling lell, men tror ikke jeg fikk hilst på dere nå heller!?!
  Ja,ja, hundene er fortsatt unge og lovende, så det er vel håp for oss også ;o)
  Ha det godt!

  SvarSlett
 6. Takk alle sammen :-) Hadde jeg hatt mere tid så hadde vi nok reist på flere utstillinger. Bra du ser litt forskjell Christian :-) Jeg blir litt stressa ennå kjenner jeg, men med trening vil vel det og bli bedre. Fikk ikke hilsa på dere Nøve, såg deg bare så vidt. Neste gang må vi det :-) Har en bror som bor i Gol så vist jeg er oppover så kanskje jeg dukker opp i butikken din :-)

  SvarSlett