mandag 11. april 2011

Siste rest av vinteren + litt til

    Her er det mye som skjer om dagen, men begynner heldigvis å roe seg litt nå. Jeg ble kneoperert for en uke siden så er ikke så veldig mobil, men det begynner å hjelpe :o) Har korigert kneskåla og fjernet menisk, har sydd 16 sting som skal fjernes etter 2 uker. De to første døgna var  grusomme, men nå kan jeg faktisk tråkke litt på det. Og midt oppi dette har vi blitt fosterforeldre til en 3 år gammel gutt. En lang prosess for å bli det, men det er absolutt vært det :o)                                                                                                                                                                                                                                      Det blei vår veldig fort så her kommer de siste  bildene fra vinteren. 
Her var vi på pilketur med svigermor på Follsjøen. En kjempefin dag. Isen var 1 m. tjukk. Kaiak lurer fælt på om det ikke blir en pølsebit å få ;o) 

  
 Gutten storkoser seg, fikk lov og gå løs.

  Her blir det bål.

  
 Mmm, er det mere pølse å få???
  
 Det blei noen turer i nærområdet i det fine været, her er naboplassen su Søråsdekkan.

Så morro å springe løs vettu. 

Det blir litt varmt og da er det godt å kunne rulle seg i snøen. 

 


Kjempegøy og springe etter Martin :o)

  
 Full fart.

  
Her bor vi.

  
Fine gutten.

  
Også kom våren fort og brutalt......Dette var bare begynnelsen på hvordan veien våres blei til slutt. Men nå er den fikset og det begynner å tørke opp, deilig :o)

 

Nå er det bare kos på verandaen. Når skal pelsen begynne å falle tro??? Kos i sola.  
Måtte ha med ett bilde av pusen min Anton til slutt, han elsker våren. 


Kaiak blei veldig sjalu når det kom en liten gutt i hus, nesten skummelt. Men en forsiktig tilvenning har funket greit og nå ser det ut til att de blir verdens beste venner ;o) Nå gleder jeg meg til beinet blir helt bra, da skal jeg ta fatt på våronna og ta mange fine turer i skog og mark. Blir nok ikke noen tur på hytta i påska, men er jo fint å kose seg hjemme i solveggen også.

Ha en fin uke! 
                                         
5 kommentarer:

 1. Gratulere så masse med å få en fosterbarn i hjemmet!!Søstra mi og mannen er fosterforeldre til 2 stk! Må bare si at jeg beundrer de som tar på seg et slikt ansvar!
  Klart at Kaiak ble noe sjalu til å begynne med, sånn skal det vel nesten være!! Tenker de kommer til å bli skikkelige kompiser!!
  Mange flotte bilder fra tur du har tatt!!

  God bedring videre og godt at du er på bedringens vei! Sånn kneoperasjon er jæv......, men det blir veldig bra etter på!!

  Ha en flott uke og kos deg masse!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer som fosterforeldre, og håper kneet blir fort bra :-)

  Fine turbilder :-)

  SvarSlett
 3. Kjenner jeg savner litt av den kvite kalde vinteren, den ble ikke akkurat som jeg hadde håpa iår. Det ble den sikkert ikke for deg heller, som har hatt ett dårlig kne å slite med. Ønsker deg en riktig god bedring og en fin vår:o)

  SvarSlett
 4. Huff, ja denne vinteren har ikke vært god for noen tror jeg..Basillene har herjet vilt, å skiene har nesten ikke blitt luftet i det hele tatt! Så nå tar ihvertfall jeg i mot våren med åpne armer ;)

  Grattis med fosterbarn, han kommer nok til å få det fint hos dere..Gård og hund på landet, blir ikke bedre en det ;) Masse flotte bilder fra turene deres ;)

  SvarSlett
 5. God bedring med kneet! Det blir nok godt å kunne løpe og sprette omkring igjen! Særlig når du har fått en smågutt i huset. Det hørtes veldig koselig ut. Dere ser ut til å bo fritt og fint! Mange fine bilder!

  SvarSlett