mandag 6. juni 2011

Utstilling i Drammen og litt til.

 Jeg har vært litt data lei om dagen så derfor litt stille fra denne kanten. Kneet er mye bedre nå, men er ikke helt klar for de lange turene ennå. Men det har blitt noen kortere turer i nærmiljøet. Kaiak og Teevee på utforskingstur på jordet.

  
Har begynt å bruke mere sele på Kaiak når vi er ute å går, dommeren på Kongsberg synes han var litt slapp i fram partiet. 
  
Vi besøker ett av mange fraflyttet plasser i Hovin, trist att det står å forfaller. Jeg er sikker på att noen kunne gjort denne plassen til noe helt annet enn det den er i dag..... 
  
Uthusene står enn så lenge, alt har sin sjel. Her tar gulla en velfortjent pust i bakken, Kaiak blir liten i forhold til sjefa ;-) 
Og her litt alternativ trening, Kaiak med barnevogn og barn på slep. Morro var det hehe 

Leik og kos er viktig, her er det full rulle på plenen 

En kveldstur med Malin er ikke å forakte 


Og til slutt litt om utstillingen i Drammen, vi har jo bare vært på utstilling på Kongsberg. Men nå våget vi oss helt til Drammen :-P Det var knall varmt både for to og firbeinte. Men utrulig koselig å møte alle koselige menneskene igjen. Verken Kaiak eller jeg var helt i storslag i dag og hadde på følelsen att det kom til å gå så som så. Så blei kjempe fornøyd med blått til go gutten denne dagen :-) 

Kritikken blei sånn:
Liten, framstår noe lavstilt. Meget god type. Kraftig maskulint hode, kort hals.Noe framskutt front.Kunne hatt noe mere lengde på overarmen. Meget god bakpart, god pels kvalitet. Beveger seg meget godt. 

Dette var den 5. utstillingen for våres del og da blir vel Kongsberg i Nov. neste. Mere glad i den årstiden jeg. Og nå har jeg skjønt att dommerene har veldig forskjellig syn på hver enkelt hund og det er jo forstålig.
 Gratulerer til Christian og Bjønn som blei champion :-)
Ha en fin uke! 

5 kommentarer:

 1. Koselig å hilse på dere igjen!! Da ses vi nok på Kongsberg om ikke føre!! Det er jo en veldig fin utstilling på Biri 1 helga i august!!
  Ha en fin kveld!!

  Kjempe fine bilder av Kaiak!! Kaiak så liten ut i forhold til sjefern ja!!

  SvarSlett
 2. Jeg får en helt spessiell følelse av å gå forbi slike forlatte gårder. Tenker på all historien som finnes der. Det er ikke bare tristhet, men en slags beundring jeg føler...

  Ja, Kaiak er en litt annen type enn Max og Bjønn, så det kommer nok til å være slik at enten vinner du, eller så kommer mine til å gjøre det bra ;-) Enten får Kaiak at han er lavstillt, eller så er mine hlystillte ;-) Men de er flotte representanter for rasen alle sammen ;-)

  Jeg håper du tar turen på litt flere utstillinger i år da, han er jo straks champion han og, og dte fortjener han ;-)

  SvarSlett
 3. Kaiak er så fin, og dommerne legger gjerne vekt på litt forskjellige ting, det har vi alle fått erfare! Ja, det er vemodig med de forlatte plassene - det er nok ikke så mange som orker å gå på sånne oppgaver nå...

  SvarSlett
 4. Kaiak er kjempefin uansett dag og dommer:o)

  Så koselig det ser ut som de to gutta har det sammen, jeg blir som Christian både litt trist også får jeg en veldig respekt for de som har levd på sånne fraflytta plasser.

  SvarSlett
 5. Koselig å se dere igjen :o) Skulle nok vært på litt flere utstillinger, men vet ikke om jeg får tid....Får se etter hvert. Ser det er forskjell på hundene våres Christian, syns Kaiak er mest lik Bjønn vist en skulle sammenligne. Alle kan jo ikke være like ;-)Fine er dem uansett hva dommeren skulle mene! Kanskje blir Kaiak champion en dag også.

  SvarSlett