søndag 20. mai 2012

KOSELIG og UKOSELIG...

Blir lengere og lengere mellom hvert innlegg, men det tyder vel på att vi ikke kjeder oss :-)
Det har blitt mange turer rundt i naturen siden sist, deilig å komme seg ut i den friske vårlufta.

Har også begynt så smått og sykkle litt, Kaiak synes det er veldig slitsomt en dag ble det 8 km. Og da var han helt skutt etterpå. Så han trenger kondisjonstrening ;-)

Alltid koselig på tur, gogutten min.
Her går det unna, ikke lett å holde igjen i bratta
Martin og Kaiak i farta.
Litt kos i lyngen må vi jo også ha.
Også blir en VELDIG tørst og da smaker vannet i bekken ekstra godt.
Her har det vært veldig mye bursdager i det siste, så det skulle jo bare mangle om ikke Kaiak skulle få litt marsipankake også. Nam, nam..
Mye kos, det må til!

Så over til det mindre koselige, Kaiak og jeg skulle ut å gå med søstra mi og hunden i går kveld. Jeg møtte opp hjemme hos ho og Kaiak var i bånd. Da ser jeg en mann kommer gående med en hund og den var ikke i bånd. Før jeg vet ordet av det kaster ett beist av en schæfer seg over Kaiak og biter seg fast i han. Han slenger Kaiak høyt og lavt, smeller han ned i verandagulvet. Jeg blir lettere sjokkert og står bare og skriker NEI!!! Men hva skal jeg gjøre?? Jeg tørr ikke nærme meg denne rasende hunden. Det ser ut som han er i ferd med å ta livet av den lille gutten min. Han som var med schæferen tror jeg er like sjokkert, men prøver å få den til å slippe Kaiak, men den hører over hodet ikke(han er ikke den egentlige eieren). Dette ver de værste minuttene i mitt hundeliv. Han slår til schæferen i nakken, men den slipper fortsatt ikke nakken til Kaiak. Jeg sier han må ta han i kjeften og etterhvert tar han tak og den slipper taket, Heldigvis...Jeg tror Kaiak ble reddet av mye pels, men han fikk seg en skikkelig trøkk og hadde null sjans mot en som er 25kg. tyngre :-( Jeg håper han ikke har tatt skade av dette, det blir veldig spennende å se hvordan han reagerer på hannhunder etter denne opplevelsen. 
Her er den skyldige, er det rart jeg ble redd!!!
Så respekten min over for andre hunder har nå blitt en annen.

Ellers ser vi frem mot Drammen utstillingen, da skal jeg få hilse på sønnen til Kaiak og vi gleder oss.
Han er vist en storsjarmør ;o)

VI SES.9 kommentarer:

 1. Huff og HUFF, så skummelt det der er! Har dere vært til sjekk hos dyrlegen? Og håper virkelig ikke han blir noe preget av dette, men det er jo vanskelig å vite :/

  Thorvald ble uten forvarsel knøvlet av en lapphundhanne når han var litt mindre, men fikk ikke en skramme (takk og lov for den pelsen, altså!), og han har ikke vært noe redd for andre hunder i etterkant. Har ei venninne som er hundetrener og atferdskonsulent, og hun sa det at en hund som er trygg og sterk sjeldent blir ødelagt av bare en episode (:

  Men fine bilder, ser ut som en herlig vår!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi var ikke til dyrlege og det ser ut som det har gått veldig bra. Heldigvis :o) Så da får vi håpe det ikke skjer igjen. Godt det gikk bra med Thorvald også :o)

   Slett
 2. For en guffen opplevelse. Neste gang dere treffer en schäfer, er det vel kanskje du som er mest engstelig? Nei, jeg håper dere klarer å slappe av, begge to, og at det ikke fester seg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Skikkelig guffent, men heldigvis er ikke alle hunder så aggresive. Så vi får håpe vi holder roen begge to neste gang :o)

   Slett
 3. Så koselig med både tur og bursdagskaker:o)

  Utrolig ukoselig opplevelse med schaferen. Jeg hater sånt! Hvis ikke folk har hunden sin under 110% kontroll, får de jammen meg ha den i bånd! Håper inderlig at Kaiak ikke ble for skremt av den opplevelsen, det får forhåpentligvis holde at den nok satt en skikkelig støkk i deg!

  Håper dere får en fin vår, uten flere sånne møter:o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig med deg Gry, bånd er en fin ting når en ikke kan stole på hunden sin. Så vi får tru neste møte med hannhunder går bra. Ha en fin helg :o)

   Slett
 4. Fyameg så ekkelt med det overfallet. Kaiak er en tøff fyr, så det har vel gått bra?
  Nalle har tilgitt st.bernharder, men svarte bikkjer "fra barndommen" - er det verre å takle..

  SvarSlett
 5. Så spennende det blir å møte sønnesønn!!! Ha ei riktig god helg :)

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke merket noe på han etterpå så da har det nok gått bra. Dere hadde vel ett tøft møte med St. Bernharden...Ikke værst han har tilgitt han da :o) Har Nalle vonde minner fra barndommen? De sier att det henger gjerne lengere i. Gleder med til å møte sønnesønn :-D God helg til dere også!

  SvarSlett