lørdag 2. juni 2012

NLK DRAMMEN 2012I dag har vi vært på utstilling, tidlig opp som vanlig. Synes været var helt topp i dag egentlig, sola skinte stort sett og ikke var det varmt. Supert for en lapphund :o) Ikke mange påmeldt i åpen klasse i dag bare 3 hannhunder. Fikk endelig hilse på Doffen, sønnen til Kaiak. Han var skikkelig fin og kjempeglad i pølsebiter ;o) Her er bilde av sjarmøren.Kaiak var i godt humør i dag

Her er kritikken:
Maskulin,myket velformet hode. Utm. øyne og behårede ører. kor bitt. utm benstamme, kropp, lend. Velpelsed, også på tassane. Gode tassar. Stor uttåad bak. Rører seg myket ballanserad fra siden. Aningen uttåad bak. Utmerket fram. Kunne vært aningen mindre velfødd.
KVAL: E  KONK: 1 BHK: 2   CK  CERT

Hva betyr uttåad??
Vi er strålende fornøyd med dagen nå mangler han bare ett cert for å bli champion.

Mange fine lapper denne dagen:o)


Denne vesle karen kunne jo smelte alles hjerter!


Så var det barn og hund. Jeg hadde med meg to jenter som har hund som 4H oppgave og dette er jo kjempefint å skrive om da. Fin erfaring. Her er Malin i farta med Miska, tak til Christian som ville låne henne bort:o)

Her er Birgitte med Kaiak, ho hadde fin kontakt. Så tydelig att de lærer av å være med på utstilling. Og så lenge de synes det er morro er det jo helt topp.

(Nå må jeg få stillt datoen på kamera mitt :-/)

Ha en fortsatt fin helg!4 kommentarer:

 1. Uff...mange skriveleifer og forkortelser :p (hilsen "skriveren")... Skal vel være STÅR uttåad bak,ikke stor. Er vel at tærne peker litt utover istede for å være paralelle.

  Grattis med flott resultat :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, da skjønner jeg vettu :o) Kan umulig være lett å sitte å skrive sånn hele dagen...Så helt forstålig om det blir noen feil ;o) Syns du er flink jeg.

   Slett
  2. Skriverene skal skrive fort, og kan høre feil hva dommeren sier også, og i tillegg kan utstiller tolke kritikken feil, så det er mange ledd som det kan bli feil i ;-) Men jeg er glad vi har disse kritikkene, i en del andre land har de ikke kritikker, og da synes jeg litt av vitsen blir borte...

   Men uansett, fin kritikk, og fint resultat! Grattis med det, og lykke til med jakten på det siste certet ;-)

   Slett