mandag 27. juni 2011

Midt sommer.


Nå har sola snudd, så da får vi håpe det blir litt bedre vær snart. Jeg har ikke ferie før om 2 uker, men det er godt å ha noe å se frem til. Vi prøver å finne på noe i ledige stunder. Hele familien reiste på fisketur en ettermiddag. Kaiak trives i gresset med god oversikt over hva vi gjorde. Og når fisken blei dratt opp måtte han bort å snuse litt...


I helgen var barna og jeg med foreldra mine på hytta. Den ligger ved Tinnsjøen og for å komme dit er det best å kjøre båt. Og det er jo kjempe deilig, snuse inn gode lukter.Vi skulle hjelpe til med ved og det må gjøres litt på gamle måten, med litt hjelp da. Vi drog ned stokker fra skogen med tau. Fikk virkelig testet "musklene".  Martin liker alt som durer å tok på seg jobben som ved kløyver.Her er litt av resultatet :o)Etter en arbeidsom dag, reiste vi ned til vannkanten og slappet av i kveldsola. Terapi for kropp og sjel, prøvde fiskelykken her og, men det blei dårlig med fangst.


En til som nyter tilværelsen!
                                                                  Utkikspost.


                           To gode venner på oppdagelsesferd,hmm hva har Malin i handa si tro....


               På veien opp til hytta igjen kom vi over dette reiret. Hvilken tye fugl skjuler seg her inne tro?


Elghunden til foreldra mine var også med, jeg lurte litt på hvordan de skulle gå sammen, men det gikk utrulig bra i 1 døgn. Men da var det slutt på morroa. Vi grilla og dumme meg hadde glemt plastikken pølsene låg i ute. Og det var nok til att gutta barka i hop til de grader, ikke noe fint syn nei :-( Men vi fikk skilt dem uten noen skader. Og de måtte stå i bånd resten av helga. Fryktelig dumt synes jeg, spørsmålet er om de blir uvenner for alltid? Kaiak pleier ikke være opphengt i mat og deler gjerne med seg. Så kan ikke tenke meg att det var han som begynte, men en vet jo aldri. Bilde under er tatt mens leken fortsatt var god .                                   Med dette bilde ønsker  vi alle en god sommer og en fin ferie!

4 kommentarer:

 1. Så vakker han er på det nederste bildet! Han har et så godmodig og snilt uttryk i øynene :)

  SvarSlett
 2. Ja den veden kommer nok til å varme flere ganger!! Først så svetter vi som bare det med å få den ned og så svetter vi når vi deler den opp og så blir det deilig varme av den til vinteren!
  Så dumt at hundene bakte i hop da, men det går nok bra og de kommer helt sikkert til å bli venner igjen!!
  Fine bilder du har tatt!
  God sommer til dere åsså!!

  SvarSlett
 3. Kaiak er en nydelig gutt! Håper uvennskapen med "onkel elghund" ikke fester seg!

  SvarSlett
 4. Kaiak er innmari fin:o) Ikke moro med hunder som slåss synes jeg. Håper uvennskapet er glemt til neste gang de treffes, og at de er gode venner og vel forlikte igjen:o)

  Nå satser vi på bedre vær fremover! Ha en riktig god ferie, og en flott sommer:o))

  SvarSlett